CONTROL INDUSTRIAL I MUNTATGE,SA

Serveis de Cablejat Estructurat i Fibra Óptica

La nostra  missió es ajudar la seva organització en les necessitats de xarxa i telecomunicacions. Ho farem oferint solucions de networking basades amb leaders de la industria i proveint les solucions  apreses a traves de la nostra experiència en el disseny, instal·lant i mantenint els sistemes de cablejat estructurat dels mes prestigiosos fabricants.

CIMSA entén els problemes complexos relacionats en la planificació, instal·lació i mantenint la xarxa  de comunicacions. Estem obligats a desenvolupar a llarg termini a ser el seu partner , ajudant a la seva organització  a arribar als seus objectius empresarials en el mon de la integració de les xarxes. El objectiu final de  CIMSA  es oferir als nostres clients els millors productes i solucions per solventar les seves necessitats de xarxa.

Li donem la millor solució amb les ultimes tecnologies

CIMSA en col·laboració amb INTECOM ofereix un ampli servei de xarxes i telecomunicacions . Des de la enginyeria i disseny de la xarxa  fins la a instal·lació i el manteniment . CIMSA es compromet a desenvolupar a llarg terme un partenariat amb cada client per ajudar-los a arribar als seus objectius empresarials a traves de la integració de la xarxa.

A part del manteniment prescrit per els fabricants, CIMSA ofereix programes de manteniment suplementaris donant  serveis d'assistència,  telefonia i diagnosis, lliurament de recanvis, suport d'enginyeria, auditoria, consultoria i diagnosis de xarxes. 

Deixi ser  CIMSA  el seu partner en xarxes