CONTROL INDUSTRIAL I MUNTATGE,SA

Instal•lacions en apartaments, Industries

Les necessitats d'integrar els diversos sistemes electrics d'una planta industrial o un edifici de serveis amb els equipaments i maquinaria i la problemàtica d'execució, associades a la coordinació d'obra civil i la resta d'instal·lacions requereix personal d'una alta experiència i qualificació i una acurada direcció d'obra.

L'experiència acumulada per CIMSA en aquest camp i a través del seu personal, ha permès arribar a constituir equips molt consolidats que, desplaçats a peu d'obra, dirigeixen i coordinen les feines amb una gran autonomia, eficàcia i flexibilitat.

El nostre "savoir faire" , fa que CIMSA es posi al lloc del client, defenent en tot moment la seva posició, per a qualsevol problema que pugui sorgir. Volem ser l'amic del client i defendre tots els seus interessos, això farà que una execució sigui realitzada en el temps degut, i la forma que el client li agrada.

La nostra vocació es la de proporcionar un servei global i alta qualitat als clients, oferint solucions completes, integrades i fiables que contribueixin de forma significativa a la millora de la eficiència i productivitat de les seves operacions.